Podcasts Over Informatie Gesproken

Informatie is een onmisbare grond­stof voor de samen­leving. Helemaal nu deze steeds meer digitaal wordt ingericht. Die digitale samen­leving vraagt meer dan ooit dat informatie beschik­baar, bruik­baar, betrouw­baar en transparant is. Dat geldt voor informatie van zowel overheden, bedrijfs­leven als maat­schappelijke organisaties.

Maar hoe staat het nu eigenlijk van de informatie­huishouding van deze organisaties? En wat is de maat­schappelijke noodzaak van een goede informatie­huishouding? Over deze en andere onder­werpen rondom informatie­huishouding gaan diverse betrokkenen het gesprek aan gedurende zes verschillende podcasts. Elke pod­cast duurt circa 45 minuten en is te beluisteren via Spotify en Sound­Cloud. De podcast­serie Over Informatie Gesproken is een initiatief van het Rijksprogramma voor Duurzaam Digitale Informatie­huishouding (RDDI) en iBestuur.

Podcasts

De podcasts zijn te beluisteren via Spotify (zoek in de Spotify-app of -website naar ‘Over Informatie Gesproken’). Of beluister de podcasts via Soundcloud:

Reactieformulier maatschappelijke coalitie Over Informatie Gesproken
Dank voor uw reactie. Uw bericht is succesvol verzonden.
Reset
Oops! Iets ging niet goed. Probeert u het nogmaals aub.